SourGaming FC: Futbol Modundan Görüntüler

Aibsmod Test 8'le birlikte gelen muhteşem futbol modundan, şimdilik mevcut olan iki saha-map'inden [Download: cruelstroke ve skos'un futbol mapi, (football1 ve football2 adlı iki ayrı map içerir)] birkaç screenshot aldım. Ve gerçekten göründüğü kadar eğlenceli! İlk maçlardan görüntüler -- her resme tıklayıp büyük halini görebiliyorsunuz:



UPDATE: Yüksek kaliteli config'le çekilmiş screenshot'lar da eklendi. Tamamını Oku'ya tıklayarak hepsini görebilirsiniz.





























1 yorum:

  1. Selamlar,

    Programlama seçenekleri ne kadar uygun ya da bu modu ne kadar öteye taşımayı planlıyorsunuz bilmiyorum. O sebeple önerilerimi okurken kızmayın :p.

    Modu oynarken ilk aklıma gelen bu tip oyunların klasik özelliği vuruş gücü oldu. Crosshair etrafında ateşe basma süresiyle orantılı olarak dolan bir grafik ve o şiddetle topa vurma özelliği hoş olabilir. Hatta mouse gesture ile sağa-sola falso verilebilirse tadindan yenmez :P.

    Oynarken de bashi geçmişti saha biraz ufak olmuş.

    Gerçek futboldaki gibi gerekli tüm özellikler eklenebilir gibi duruyor ama siz bunu mu hedefliyorsunuz yoksa q3+fubol karışık bir mod mu düşünüyorsunuz ya da oynanışı vs.. nasıl etkiler bilemiyorum şu an.

    İyi çalışmalar...

    TheDynamite

    YanıtlaSil