SourGaming: Blog'u Bile Var

Oh, hai!

Hemen kısaca tarihçe vereyim, aradan çıksın: Yaklaşık bir yıl kadar önce Freenode'taki #ek$i'nin kitlesi olarak "zamanımızı nasıl harcarız" diye düşünürken bir gün Quake III Arena oynamaya karar vermemiz neticesinde şekillenmiş minik bir komünite -- #sourgaming adı altında toplanmamız da kanalda birinin dreambot'un oyun anonslarından daralıp "Gidin başka yerde oynayın lan!" diye haykırdığı vakte denk geliyor.

İşte, böyle böyle biz de çoğu zaman sabit bir kitleyle Quake 3, bazen StarCraft ya da WarCraft 3 oynayarak zaman geçiriyoruz. Şayet "Ya keşke oyun oynayacak birileri olsa, şu oyunu oynamak çok istiyorum" diye düşünüyorsanız irc.freenode.net server'ında #sourgaming'e gelin çünkü biz de bir araya gelmeden önce tam olarak bunu düşünüyorduk.

Bu ilk post olduğu için giriş seviyesinde olayları özetleyeyim istedim; burada bulabileceğiniz içerik çoklukla Quake 3 için gerekli dosyalar, yer yer kılavuzlar ve aib'in geliştirmekte olduğu "aibsmod" adlı Quake moduyla ilgili gelişmelerin duyuruları -- kısaca #sourgaming kitlesinin olup biteni takip etmesini kolaylaştıran şeylerden ibaret olacak diye öngörüyorum şimdilik.

RSS feed'i eklemeyi unutmayın, takip eden günlerde FAQ'uydu bilmem neydi hepsini buraya taşıyoruz. Laylay.

Özel not: Bize Quake 3 server'larını sağlayarak neredeyse bir yıldır sürmekte olan bu şahane olayın yegane sorumlusu disq'e buradan sonsuz kere herkes adına tekrar teşekkür etmek isterim; o olmasaydı büyük ihtimalle şu an ders falan çalışıyor olacaktık. Thanks, disq. Thanqs. Ayrıca muhteşem Quake modu için aib'e, #sourgaming kitlesi oynayıp zıplasın diye tasarladıkları Quake haritaları için cruelstroke ve skos'a da teşekkür ediyoruz pek çok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder