Oyunla Dünya Kurtarmak 0 not

TED, muhteşem bir olay. On gün kadar önce YouTube kanalından yayınlanan bir videoda Jane McGonigal isimli bir oyun yapımcısı oyunların nasıl dünyayı kurtaracağını anlatmış. Çok da güzel anlatmış (ciddiyim).



Videonun sonunda bahsedilen Evoke'a şuradan ulaşabilirsiniz. Ben de onu karıştırmaya gidiyorum şimdi.

Not: Henüz Türkçe altyazı eklenmemiş olsa da video TED'in kendi sitesinde de var, hani bir gün eklenir belki diye linki burada dursun.

Turnuva Birinci Aşama Sonuçları 0 not

Sourgaming Team Fortress 2 turnuvasının birinci aşaması ilginçtir, zamanında (14 Mart) tamamlanmış durumda. Sonuçlar şöyle;


İlk maç deneyimsizliğimizin kurbanı olsa da takımların göstermiş oldukları anlayış, bu turnuvanın bizim için eğlenceden ibaret bir ilk adım olduğunun herkes tarafından kabullenildiğinin de bir göstergesi aynı zamanda.

Bu arada g0 ve gambler takımları maça gel(e)medikleri için diskalifiye olmuş durumda. Ancak bardağın dolu tarafına bakarsak, kalan altı takımın üzerlerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiklerini de önemle hatırlatırım.

somnia geldiğinde o daha güzel bir şeyler karalar, benden bu kadar.

Turnuva Eşleşmeleri 0 not

Malumunuz, turnuva bugün başlıyor. Eşleşmeler on beş dakika içinde, saat 5'te #sourgaming'de belirlenecek, ve buraya naklen eklenecek. Hepinizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz (oy oy oy).

(Edit: Ve her şey belli oldu.)


Bütün takımları bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla da gayet dengeli bir eşleşme oldu diye düşünüyorum. Tabii maçlar yapıldıktan sonra çok farklı şeyler düşünebilirim, belli olmaz.

Bu maçlar eğer bir terslik olmazsa en geç 14 Mart'a kadar tamamlanmış olacak, ve bir sonraki tura geçicez. Turnuvanın genel ilerleyişine ve takımlara turnuva şemamızdan bakabilirsiniz. Eşleşmelerin loglarına bakıp dürüstlüğümüzden şüphe etmek isterseniz de, şöyle bir şey var.

Tüm takımlara ghastly gibus ile iyi maçlar dilerim.